Обдаровані учні одержуватимуть стипендії

До кінця жовтня на карткові рахунки учнів Первомайського району – призерів олімпіад та конкурсів – надійде стипендія за вересень та жовтень. З місцевого бюджету виділено кошти на підтримку обдарованої молоді.

     Будь-яка сумлінна праця заслуговує на винагороду. Діти, порівняно з дорослими,  більш чутливі до  уваги, яка  приділяється їхнім здобуткам. Іскорку дитячого таланту дуже легко загасити байдужістю. Своєчасне ж і відчутне моральне заохочення, фінансова підтримка – важлива умова розвитку  інтелектуальних і  творчих здібностей школярів.

      Для стимулювання учнівської молоді  на досягнення нових високих результатів, розкриття свого творчого потенціалу, формування інтелекту
11 обдарованим учням закладів загальної середньої освіти району – призерам ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та обласної учнівської олімпіади із зарубіжної літератури, ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, VІІІ Міжнародного  мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка,
ІІ (заключного) етапу  ХІ Міжнародного конкурсу з українознавства призначено стипендії.

      Школярі протягом року (з вересня 2018-го по серпень 2019-го) щомісячно одержуватимуть від 200 до 400 гривень. Цими днями на їхні банківські рахунки надійдуть виплати за вересень та жовтень.

Підготувала Людмила Дурачевська

 

На фото учні Романобалківської ЗОШ І-ІІІ ступенів – стипендіати відділу освіти.