У Лисогірській школі підняли гостру тему рівноправ’я

Масштабний різноплановий захід відбувся завдяки громадській організації «Первомайський молодіжний жіночий інформаційно-координаційний центр «Ольвія», молодіжному театральному колективу «АТОМС», Первомайській дитячій школі мистецтв та Первомайському політехнічному коледжу.

25 жовтня 2018 року на базі Лисогірської ЗОШ I-III ст. відбувся тренінг для молоді «Ми різні – ми рівні», проведений Оленою Константиновою, головою громадської організації «Первомайський молодіжний жіночий інформаційно-координаційний центр «Ольвія» в рамках проекту «Жіноче право змінювати світ», за фінансової підтримки міжнародного благодійного фонду «Український жіночий фонд».

Фото Анастасії Савенко

Виїзний тренінг отримав схвальний відгук від учнів та викладачів Лисогірської ЗОШ та запрошених гостей – учнів та вчителів Лисогірської школи-інтернату.

Великий успіх у глядачів мала вистава «Ігри на задньому дворі» у виконанні молодіжного театрального колективу «АТОМС», який підняв гостру та сучасну тему захисту прав дівчат та жінок з метою запобігання сексуальному насильству серед молоді.

Фото Анастасії Савенко

Учні та викладачі мали змогу переглянути виставку дитячого малюнка «Ми різні – ми рівні» учнів Первомайської дитячої школи мистецтв та переглянути відеоролик «Бути собою», який відзняли студенти Первомайського політехнічного коледжу для конкурсу «Чоловічий погляд на жіночі права».

Фото Анастасії Савенко