Товариський турнір команди Лисогірської ЗОШ у Миколаївському НАУ

27 жовтня відбувся день відкритих дверей в Миколаївському національному аграрному університеті, в якому взяли участь учні Лисогірської ЗОШ №1.

Перед майбутніми абітурієнтами виступили ректор Миколаївського НАУ В.С. Шебанін, народний депутат України Т.Д. Кремінь та гості, які були випускниками закладу в різні роки. Вони ознайомили присутніх з успіхами та досягненнями НАУ, зі спеціальностями, які можна здобути, навчаючись в університеті. Приємно здивувала гостинна зустріч, кава-брейк, смачний безкоштовний обід, екскурсія по кабінетах та лабораторіях ВНЗ, яку з радістю провела доцент кафедри Г.А. Данильчук.

На завершення заходу відбувся товариський турнір з баскетболу між командами дівчат Лисогірської ЗОШ №1 та Миколаївського НАУ. Наші дівчата перемогли гравців університету з рахунком 29:15.

Склад команди: Д. Томєєва, А. Анділ, Л. Шкрябітько, К. Романюк, В. Семзениш,
Ж. Пасічник, Н. Ступак, Т. Єрємєєва, В. Міго та наймолодша учасниця змагань П. Бєлєнцова. Тренер команди – О.О. Бєлєнцов  Найкращим гравцем матчу стала Томєєва Дарія.

Щира подяка за фінансування поїздки В.Ю. Вусику і В.Б. Співаку , депутатам Первомайської райради, та директору Лисогірської ЗОШ №1 В.Ю. Кириленку  за організацію цієї поїздки.

Підготував Іван Шарковський