Спортсменки Первомайського району – перші на Кубку баскетбольного клубу «Орли»

14 грудня в спортивному залі Помічнянської ЗШ №3 пройшли змагання І Відкритого обласного Кубку БК «ОРЛИ» з баскетболу серед дівчат.

Відкриття змагань проводив голова Помічнянської ОТГ М.М.Антошик, а також привітали учасників О.К.Левченко, заступник начальника Помічнянського відділу культури, туризму, молоді та спорту, та Т.О.Осипенко, заступник директора Помічнянської ЗШ І-ІІІ ступенів №3.

Учасниками турніру стали: команда БК “ОРЛИ” м. Помічної, команда Новоукраїнської ОТГ, збірна Добровеличківського району та команда Лисогірської ДЮСШ Миколаївської області.

У першому півфіналі зустрічались команди БК «ОРЛИ» та Новоукраїнської ОТГ, і перемогу впевнено здобули помічнянські дівчата. У другому півфіналі більш досвідчені гравці з Лисогірської ДЮСШ перемогли збірну команду Добровеличківського району. В матчі за бронзові медалі в упертій боротьбі команда з Добровеличківського району переборола команду з Новоукраїнської ОТГ. А у фіналі зустрічались команди з Лисогірської ДЮСШ та БК «ОРЛИ» м. Помічної. Яскрава гра, котра від початку та до кінця проходила в безкомпромісній та важкій боротьбі, закінчилась перемогою гостей з Миколаївської області.

У підсумку маємо такі результати:

  1. Команда Лисогірської ДЮСШ.
  2. Команда БК «ОРЛИ» м. Помічна.
  3. Збірна Добровеличківського району.
  4. Команда Новоукраїнскої ОТГ.

Команди, гравці та тренери були нагороджені кубком, медалями, грамотами та солодощами.

Дякуємо всім, хто допоміг організувати та провести змагання! Бажаємо учасникам нових перемог, та чекаємо на зустріч у наступному році!

Підготував Іван Шарковський