Майстер-клас учителя початкових класів Тетяни Байдалюк

 06 лютого 2019 року  в Тарасівському НВК відбувся майстер-клас учителя початкових класів Тетяни Володимирівни Байдалюк на тему «Розвиток пізнавальної активності молодших школярів як один із аспектів реалізації компетентнісно орієнтованого підходу на уроках математики».

 В заході брали участь учителі початкових класів  Бандурського, Полтавського, Тарасівського, Чаусівського №2 НВК, Станіславчицької, Грушівської, Жовтневої ЗОШ І-ІІ ступенів.

 Тетяна Володимирівна поділилася з колегами досвідом впровадження в освітній процес методів та прийомів, які стимулюють пізнавальну активність учнів на уроках математики.  У своїй практичній діяльності учитель вдало використовує поєднання активних та інтерактивних методів навчання, розв’язання пізнавальних завдань різних типів, організацію самостійної пошукової діяльності учнів, різні дидактичні ігри («Математична естафета», «Кращий обчислювач», «Спустися з гірки», «Допоможи Незнайкові», «Хто швидше», «Магічні квадрати», «Математична доріжка»), елементи театралізації та казкотерапії.

  Під час практичної  частини майстер-класу педагоги відвідали показовий урок з математики в 4 класі на тему «Усне ділення круглих багатоцифрових чисел на одноцифрові. Розв’язування задач».

Підготувала Наталія Цюпко