Освітяни Первомайського району готові зустрічати новий рік

Напередодні нового 2019/2020 навчального року освітяни Первомайщини підводили підсумки роботи та визначали завдання на майбутнє.

28 серпня керівники закладів загальної середньої освіти Первомайського району, фахівці відділу освіти та управління Держпродспоживслужби опрацювали ряд питань спочатку на розширеній колегії, а потім на спільній нараді.

Голова колегії, начальник відділу освіти Первомайської райдержадміністрації Галина Давидова звернулася до присутніх:

– Шановні колеги! Час ставить перед нами нові виклики. Реформування освіти в Україні тепер, в ХХІ столітті, стало нагальною потребою. І це наша з вами робота, яку всі ми покликані виконувати крок за кроком, кожного дня, поступово, однак неухильно. Наша мета – виховання творчої особистості, здатної орієнтуватися в сучасному житті… Тепер ми обґрунтовано можемо сказати: держава розглядає освіту як національне багатство, відносить її до переліку основних пріоритетів, об’єктів першочергової підтримки. Усі напрацювання в галузі освіти стали можливими завдяки підтримці держави, обласного та керівництва району, а найперше – завдяки вам, шановний директорат, вашій та ваших колективів щоденній копіткій праці.

Основні акценти зустрічі були поставлені на обговоренні мережі закладів освіти Первомайського району, інформатизації, кадровому та матеріально-технічному забезпеченні та інших актуальних питаннях.

Розрахунок (похибка +/- 100,00 тис. грн) витрат на освіту Первомайського району в розрізі років