Святкова лінійка в умовах пандемії

     Перше вересня цього року – це особливе свято, яке відкриває незвичний навчальний рік. Адже саме сьогодні починається незвіданий, цікавий  і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Новий навчальний у закладах освіти Первомайського району розпочато враховуючи рекомендації МОЗ щодо організації освітнього процесу  та проведення святкової лінійки в умовах пандемії .

Перший урок   на тему «Культура здорового способу  життя у нових обставинах» спрямовано на формування нової культури поведінки, навчання та перебування у закладах освіти з урахуванням епідеміологічної ситуації, спричиненої коронавірусом.

Основною метою уроку було «озброїти» здобувачів освіти знаннями про Covid-19, допомогти зрозуміти основні поняття профілактики та контролю захворювань; ознайомити з традиціями святкування Дня знань в умовах пандемії в різних країнах світу; мотивувати до навчання в умовах пандемії; формувати здоров’язбережувальну, соціально-відповідальну та     інформаційно-комунікаційну компетентності, а також виховувати необхідність слідкувати за своєю гігієною, дбати про власне здоров’я та здоров’я інших.

Незважаючи на новий та незвичайний формат проведення святкової лінійки, діти були життєрадісними, усміхненими та щасливими.