Олімпійськими шляхами до здорового майбутнього!

У Лисогірській ЗОШ відбулося урочисте закриття Олімпійського тижня. На захід були запрошені почесні гості: начальник відділу освіти Первомайської РДА Галина Давидова та директор ДЮСШ Первомайського району Іван Шарковський.

Новий робочий тиждень розпочався 17 вересня святковою лінійкою, на якій учениця 10 класу Д. Томеєва запалила Олімпійський вогонь. Відкривав захід директор школи В. Ю. Кириленко. Володимир Юрійович привітав учнів із закінченням Олімпійського тижня та представив учнівському та вчительському загалу запрошених гостей.

Виступ учнів супроводжувався презентацією “Спортивні баталії 2017–2018 н.р.”.

На лінійці був представлений проект «Реальний приклад» (керівник О. Бєлєнцов), у якому висвітлено яскраву історію спортивного життя школи та села: баскетбол, футбол, легка атлетика. У відео показали колишніх учнів, які досягли висот у спорті.

На завершення заходу надали слово гостям, які побажали учням успіхів у навчанні, впевнено крокувати до своєї мети, мати бажання займатися спортом і здобувати перемоги. Галина Петрівна подарувала школярам два м’ячі; Іван Олександрович вручив ще два м’ячі капітану баскетбольної команди Д. Томеєвій та нагородив О. Бєлєнцова кубком за І місце в спартакіаді школярів 2017-2018 н. р. Від імені сільського голови В. О. Базалука директор школи вручив спортсменкам солодкі подарунки,

Колектив Лисогірської ЗОШ

Підготував директор ДЮСШ Іван Шарковський