XVIІI обласні Cпортивні ігри серед учнів шкіл Миколаївської області

23-24 жовтня 2018 року у Миколаєві, на футбольному полі ДЮСШ № 3, відбулися фінальні змагання з футболу XVIІI обласних Cпортивних ігор серед учнів закладів загальної середньої освіти Миколаївської області 2018-2019 навчального року.

XVIІI обласні Cпортивні ігри організовані Миколаївським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за підтримки Федерації футболу м. Миколаєва. У фінальних змаганнях взяли участь 12 команд закладів загальної середньої освіти:  м. Миколаєва – Центрального та Заводського районів, м. Первомайська, м. Южноукраїнська, м. Вознесенська, Первомайського, Вітовського, Братського, Баштанського, Снігурівського, Миколаївського районів,

Учасників змагань привітали головний спеціаліст Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Ніна Вікторівна Гаєвська  та голова Федерації футболу Миколаєва Олександр Станіславович Пасічний.

У перший день проводилися відбіркові ігри за вихід у фінал. Кожна команда намагалася вибороти першість у своїй підгрупі. Футболісти з Первомайського району зіграли з командою Братського району з рахунком 1:1 та другу гру – з южноукраїнцями з рахунком 2:2. За підсумками змагань наша команда посіла 6-8 місце.

Підготував Іван Шарковський