Обласні змагання з волейболу серед учнів ДЮСШ

8-9 жовтня в Первомайській ДЮСШ ім. В. В. Тофана та ЗОШ І-ІІІ ст. № 16 проходили обласні змагання з волейболу серед команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл. На змагання прибули шість команд дівчат та чотири команди юнаків 2002-2003 років народження та молодших.

На урочистому відкритті змагань учасників привітали директор Первомайської ДЮСШ Станіслав Віталійович Паламарчук, представник управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради Євген Михайлович Романов та почесні гості: директор Вознесенської ДЮСШ Микола Атайович Абдулаєв, директор ДЮСШ Первомайського району Іван Олександрович Шарковський.

Головний суддя Віктор Миколайович Жуматій методом жеребкування розподілив команди дівчат на дві групи. В першу групу увійшли: команда Первомайського району, команда міста Вознесенська, команда Нової Одеси. В другу групу потрапили команди міста Первомайська, Арбузинки та Доманівки.

За результатами ігор переможцями у групах стали: Первомайський район та місто Первомайськ.

Другі місця та право грати за загальнокомандне третє місце турніру вибороли команди Нової Одеси та Доманівки.

Треті місця посіли команди Вознесенська та Арбузинки.

9 листопада у грі за третє місце між командами Доманівки та Нової Одеси визначився колектив дівчат, що став бронзовим призером першості. Цією командою стали дівчата з Доманівського ДЮСШ.

Потім відбувся фінал змагань між командами Первомайської ДЮСШ та ДЮСШ Первомайського району. З рахунком 2:0 перемогу здобули юні волейболістки району і, таким чином, стали переможцями обласної першості з волейболу у свої віковій групі.

Команди-призери нагороджені дипломами та грамотами Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України та команда ДЮСШ Первомайського району була нагороджена медалями від директора ДЮСШ району.

Підготував Іван Шарковський