Новорічні дива розпочинаються… У Лисогірській школі

Узимку є чимало свят, на які нетерпляче чекають і дорослі, і діти. Розпочинається період свят 19 грудня, з Дня святого Миколая. З особливим нетерпінням чекають цього дня діти. Вони ще напередодні пишуть листи до Миколая, вивчають вірші, розучують пісні та сподіваються на подарунки.

19 грудня святий Миколай не забув завітати і до Лисогірської ЗОШ І-ІІІ №1. Учні початкових класів дізналися про історію походження Дня святого Миколая, про самого Чудотворця. На святі був не тільки дідусь Миколай, а й «Чортик», який дуже хотів «нагородити» неслухняну малечу різочками. Але діти переконали його, що у 2018 році вони робили тільки хороше, і нікому різочка не дістанеться. Школярики розповіли про свої добрі вчинки: про допомогу батькам, про повагу до старших, про старанне навчання.

Настрій у залі панував піднесений. Радість, усмішка та щирість у дитячих очах ще раз переконали усіх, якою великою справою є творити добро, дарувати одне одному любов та доброту.

А подякувати за організацію чудового свята варто завучу з виховної роботи О.М.Цепордей та учням 5, 6, 7, 8, 10 і 11 класів.

Також учні 2 класу привітали зі святом сільських бібліотекарів. Влаштували посиденьки «Ой хто, хто Миколая любить!», на яких діти грали в цікаві ігри та конкурси. По закінченню свята малечу пригостили солодощами та ароматним чаєм.

Адміністрація школи