Як святий Миколай завітав до Чаусівського НВК та Кумарівської ЗОШ

В Україні День святого Миколая – веселе народне свято. Весь християнський світ вважає його за великого угодника Божого. Святий Миколай допомагає усім, хто потребує допомоги і ласки.

Найбільше цього свята чекають діти. Неможливо описати очікування кожної дитини, щоб побачити святого Миколая з ангелами і дарунками. І дійсно це так. Дуже чекали на свято і учні Чаусівського НВК №2. Вони разом з вчителькою Т.М. Ключник підготували і провели свято.

За вікно сніжок летить
Вітром завиває
Тож спішіть усі до нас
На свято Миколая…

Діти співали, читали вірші святому Миколаю, зачитували йому листи, де писали про свої дитячі мрії. Стало доброю традицією проводити шкільний ярмарок, де завдяки странням учнів та батьків були зібрані кошти для придбання техніки на навчання.


        19 грудня Кумарівська ЗОШ  І-ІІІ ступенів відзначила День святого Миколая. Учні мали змогу не лише отримати смачні подарунки, але й порадувати своїх батьків та гостей свята театралізованими виступами.

Під керівництвом класоводів початкової ланки було проведено прекрасний захід «Миколай приходить в гості». Учні 1-4 класів підготували чудові пісні, сценки, танці та привітання. Дітлахам було весело, а їхнім батькам радісно за своїх дітей.

       Також напередодні Дня святого Миколая учнівським самоврядуванням Кумарівської ЗОШ була організована акція «Подарунок воїнам від святого Миколая».

Учні та весь колектив Кумарівської ЗОШ І–ІІІ ст. зібрали більше 2400 грн, на які було придбано: цукерки, печиво, мандарини, чай, кава та інші  солодкі подарунки. Учні  хотіли нагадати про чудове українське свято, щиро привітати і покращити настрій воїнам, які перебувають зараз на передовій.

Учні 1-4 класів малювали вітальні листівки, учні 5-7 класів виготовили новорічні сувеніри, в які крім солодощів вкладали листи – вітання нашим бійцям. Старшокласники займалися упакуванням солодких подарунків.  Нашим героям учні також передали відеовітання. Зібрані подарунки були   передані  нашим воїнам з Первомайського району.

Кожен з учнів розумів, що робить дуже важливу справу. Ніхто не залишився осторонь. Хоч роботи було багато, але вона була надзвичайно приємною!       

І 20 грудня від воїнів надійшов фотопривіт та подяка. Колектив Кумарівської ЗОШ І–ІІІ ст. сподівається, що знайдуться послідовники даної акції і в інших школах. Лише спільними зусиллями ми зможемо підтримати українських військових, які захищають наше мирне майбутнє. 

Чаусівський НВК №2
Чаусівський НВК №2
Чаусівський НВК №2
Чаусівський НВК №2
Кумарівська ЗОШ
Кумарівська ЗОШ
Кумарівська ЗОШ
Фотопривіт від воїнів