Оновлену спортивну залу у Лисогірській школі відкрили спортивними змаганнями

15 січня в Лисогірській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбулося відкриття оновленої спортивної зали. Майже півтора місяця відбувалися роботи з ремонту осередку здоров’я та активного відпочинку. Учні дуже скучили за стуком баскетбольного м’яча, духом суперництва та відчуттям приємної втоми після важкого тренування. Нарешті здійснилося справедливе бажання наших школярів займатися у гарній спортивній залі!

Ти лікар і цілитель, Спорт!

Де ти, там недуги безсилі.

Межа можливого – рекорд,

А що під ним – нам все по силі.

Розпочали роботу зали спортивним святом. На заході були присутні учні нашої школи, які є постійними учасниками та призерами шкільних, районних, обласних та всеукраїнських змагань. Найбільша спортивна гордість школи – баскетбольна команда дівчат – та команда тенісистів, які є призерами та переможцями обласних змагань. Завітали також люди, без яких мрія наших учнів про гарний спортзал була б неможливою. Це команда РДА Первомайського району: Володимир Вікторович Вовк, Віталій Вікторович Корой, Галина Петрівна Давидова, а також голова Первомайської районної ради Світлана Анатоліївна Вовк та депутат Миколаївської обласної ради Михайло Володимирович Талпа. Гості побажали учням та їхнім наставникам нових перемог та спортивних звершень. Від імені голови Миколаївської обласної адміністрації Олексія Юрійовича Савченка начальник відділу освіти Галина Давидова вручила школі тенісний стіл із набором ракеток та кульок. Михайло Талпа подарував баскетбольні та футбольні м’ячі, а від С.А.Вовк заклад отримав сертифікат на придбання спортивного інвентаря.

А потім відбулися товариські, однак від цього не менш азартні та напружені змагання з футболу та баскетболу між збірною командою гостей, вчителів та командами хлопчиків і дівчат школи. Всі залишилися задоволені спортивним святом. Дивіться фото!

Адміністрація школи