Про свято Першого дзвоника у Романобалківській школі

Навчальний рік 2018-2019 у Романобалківській ЗОШ І-ІІІ ступенів цьогоріч стартував 3 вересня, як і у багатьох школах України. Свято було урочистим та зворушливим одночасно.

У новому навчальному році школа зустріла дітлахів та дорослих яскравим дизайном фасаду: веселково та радісно, адже фасад школи тільки-но розфарбований у рамках організації нового освітнього простору для Нової української школи.

На шкільному подвір’ї лунала музика, хвилювалися батьки, у піднесеному настрої зустрічали школяриків педагоги.

                    

Директор школи Віра Іванівна Повстемська у короткій промові нагадала про минулі успіхи, висловила впевненість у майбутніх перемогах, вручила похвальні грамоти, подякувала колективу школи та незмінним помічникам – спонсорам.

                                   

Далі слово надали Галині Давидовій, начальнику відділу освіти Первомайської РДА. Галина Петрівна в кількох словах привітала всіх присутніх та вручила школярам приємний презент.

Особливі подарунки від керівників фермерських господарств «Основа» та «МТД»  Тетяни та Олега Маляренків дісталися першокласникам та випускникам.

Нагадаємо: у Первомайському районі успішно діють 20 закладів середньої освіти. Всі вони вже відкрили двері для дітей та підлітків, щоб вчити новому у 2018-2019 навчальному році.