Старт роботи сайту відділу освіти Первомайської РДА Миколаївської області

Де знайти ту чи іншу інформацію? В наш час цю проблему доволі легко вирішити, адже практично кожен має доступ до інтернету, де містяться всі необхідні для нас матеріали. Для забезпечення інформаційної відкритості у новому навчальному році свою роботу розпочинає оновлений сайт відділу освіти Первомайської РДА Миколаївської області.

Веб-ресурс міститиме необхідні рубрики для ознайомлення зі структурою роботи відділу освіти та контактною інформацією, створюватиме умови для оперативного і зручного інформування про діяльність установи засобами інтернету. На сайті кожен зможе переглянути календар масових заходів з педагогами та учнями, оголошення. Тут міститиметься інформація про проведення професійних конкурсів та дистанційних методичних заходів. Сайт надасть можливість знайомитися з нормативно-правовими та науково-методичними матеріалами Міністерства освіти і науки та відділу освіти Первомайської РДА. Важливо те, що кожного охочого ми поінформуємо про досягнення освіти району, окремих педагогічних працівників та учнівської молоді; розповімо про проблеми та завдання.

Нині продовжується робота над змістовим наповненням сайту.

Посилання на сайт: http://raiosvita.mk.ua/

  1. Рубрики: головна сторінка, звернення громадян, оголошення, адміністративні послуги, контактна інформація.
  2. Сторінки: про відділ освіти, документи, інформаційні матеріали, програми та проекти, паспорт бюджетних програм, заклади освіти, обдаровані учні, державні закупівлі, дебюрократизація влади, безпека життєдіяльності, зовнішнє оцінювання, психологічна служба, дистанційні заходи РМК, районна віртуальна виставка, профспілка, нова українська школа, освітні округи, виховна робота, спортивне життя.
  3. Календар подій.
  4. Корисні посилання.
  5. Новини.