Яскраве життя грушівських дітлахів в пришкільному таборі «Дружба»

Організація пришкільного табору  відпочинку – одна з найцікавіших форм роботи з учнями в літній період. На базі Грушівської загальноосвітньої школи для учнів вже протягом двох тижнів триває робота  табору відпочинку  з денним перебуванням. За короткий проміжок часу працівники табору створили  реальні умови для збереження і зміцнення здоров’я дітей, формування здорового способу життя, щоб кожна дитина повірила в свої сили і знала, що її здоров’я – в її руках. Адже здоров’я – це не тільки відсутність хвороб, але і фізична, і соціальна, і психологічна гармонія людини. А також доброзичливі стосунки з людьми, природою і з самим собою.

Ці два тижні були надзвичайно насиченими та цікавими, сповненими різноманітних виховних заходів. Діти відвідали міський парк культури та концерт до Дня захисту дітей в РДА, поспілкувалися з представниками Центру зайнятості, ходили в туристичний похід до місцевої бази відпочинку «Дубровка», брали участь у конкурсі краси «Міс Літо», малювали шаржі на асфальті, вчили гуморески та інсценували казки.

Звичайно, оздоровлення дітей в першу передбачає збалансоване харчування, яке організоване в школі на високому рівні та включає в себе вітаміни та інше, необхідне для розвитку дитячого організму.

Попереду ще один не менш цікавий тиждень табірного життя, яке надовго залишиться в пам`яті наших діток.

Адміністрація табору