Про чудовий відпочинковий табір у Синюхиному Броді

Літо – це пора незвичайних вчинків, нових вражень, пора нового яскравого життя. Літо – це окрема маленька республіка. Саме тому відпочинковий табір має бути джерелом позитивних емоцій, дружби, доброти та здоров’я.

Усю виховну роботу табору в Синюхинобрідській школі колектив спрямовував на те, щоб допомогти дітям розкрити свої творчі здібності, порозумітися між собою, пізнати один одного краще. Педагоги скористалися можливістю спрямовувати зусилля на оздоровлення дітей – як фізичне, так і моральне. Адже дитина – це скринька з фантазією, талантом, упевненістю в собі, її просто потрібно вчасно відкрити.

З 3 до 21 червня 2019 року працює відпочинковий табір «Калинка» при Синюхинобрідській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Чудовим і веселим було відкриття табору — ми пізнавали закони табірного життя, грали у різноманітні ігри.

Ранкова зарядка, креативні заходи давали нам заряд бадьорості та енергії на цілий день.

Дуже жваво, весело і цікаво проходили активні спортивні змагання (веселі старти, козацькі розваги, футбольні, волейбольні турніри).

Ми мали можливість побувати в усіх куточках рідного села (екскурсія мальовничими берегами річки Синюхи, до сільської бібліотеки, місцями соціальної сфери та АПК), у Первомайську на виставі, розвивати творчі здібності (фестиваль «Крок до зірок», конкурс «Заплети косу дівочу»), закріпити правила поведінки на природі, ознайомитися з традиціями і звичаями українського народу.

Цікавим і змістовним було життя у таборі, воно принесло дітлахам безліч нових вражень і відкриттів. Тож по закінченню табірної зміни всім буде сумно розлучатися з «Калинкою»!

Адміністрація