Спортивну залу у Підгороднянській школі відкривали естафетою та баскетбольним турніром

“Ми свято миру й дружби відкриваємо, Спортивне свято зараз закипить!

Ми спортом дух і тіло розвиваємо, Спорт кожного з нас силою повнить!”

Такими словами ведучих було відкрито 12 березня, після тривалого та якісного ремонту, спортивну залу школи. На цей день чекали всі: учні, учителі, батьки.

Запрошені гості: голова Первомайської райдержадміністрації Володимир Вовк, начальник відділу освіти Галина Давидова, директор ДЮСШ Первомайського району Іван Шарковський та селищний голова Андрій Баранов привітали учнів школи зі святом та побажали гарних результатів і успіхів у навчанні та спорті.

А далі почалося справжнє свято спорту! В естафеті взяли участь дві команди: райдержадміністрації та селищної ради (на чолі з головами) та учительського колективу на чолі з директором школи Наталією Жигалюк.

Після азартної та веселої естафети команда райдержадміністрації та селищної ради схопилася у дружньому (однак від цього не менш бойовому) поєдинку з командою старшокласників у баскетбольному міні-турнірі. Необхідно відзначити, що і в естафеті, і в баскетболі господарі не дали можливості гостям перемогти і самі святкували заслужену перемогу.

А насправді у цьому випадку переможцями можна назвати всіх: учнівський та учительський колективи, які отримали відремонтований спортзал для активних занять спортом, селищну раду та особисто її голову Андрія Миколайовича Баранова, за підтримки яких і відбуваються зміни на краще у матеріальному забезпеченні закладу освіти, і представників адміністрації, які отримали позитивний заряд бадьорості від спілкування з педагогами-ентузіастами та активною молоддю та на свої очі побачили результати прикладених зусиль.

Нагадаємо: мікропроект ремонту спортивної зали фінансувався обласним та селищним бюджетами у спілці: загальна сума – 178 516 грн, із них 160 664 грн – з обласного, 17 852 грн – із бюджету селищної ради.

P.S. Учительський, учнівський та батьківський колективи дякують депутату обласної ради Михайлу Талпі за ініціативу та підтримку мікропроекту.

Адміністрація Підгороднянської ЗОШ І-ІІІ ступенів